Drie leuke items voor de kinderkamer

Drie leuke items voor de kinderkamer

De kinderkamer is naarmate jouw kind langzaam ouder wordt niet alleen de plek waar jouw kind slaapt. Het wordt ook een plek waar hij of zij langzaam een eigen identiteit gaat ontwikkelen, vriendjes uitnodigt en zich veilig voelt. Als jouw kind wat verlegen is, of graag op zichzelf is, kan hij of zij het heel prettig vinden om zich regelmatig terug te trekken op de eigen slaapkamer. Het is dus van groot belang dat jouw kind een fijne eigen kamer heeft. In dit artikel delen we drie ideeën voor leuke items in de slaapkamer van jouw kroost.

Een hangmat

Een hangmat kan een ontzettend leuke toevoeging zijn aan de kinderkamer. Je hebt helemaal niet per se twee bevestigingspunten nodig, je kan gewoon een hangmat op staanders kopen. In de hangmat kan jouw kind lekker een boekje lezen na een lange schooldag en even heerlijk tot rust komen. Als je een lekker grote hangmat koopt, kan het ook heerlijk zijn om met zijn tweeën in de hangmat te kruipen. Echte quality time voor jou en jouw kind.

Een tipi

Bij veel woonwinkels kun je bij de kinderafdeling kleine tipi’s kopen. Meestal heel makkelijk op te zetten en jouw kind is hier waarschijnlijk dolblij mee. In de tipi kan hij of zij lekker spelen en bovendien heeft jouw kind met deze tipi een kleine, veilige en beschutte plek. Veel kinderen vinden het prettig om in zo’n omgeving te spelen.

Een leuke poef of zitzak

Een leuke poef of zitzak is ontzettend leuk in de kamer van jouw kind. Ideaal wanneer er vriendjes over de vloer komen. Dan hoeven ze niet allemaal op het bed te zitten. Je hebt zitzakken en poefen in allerlei leuke vormen en maten. Sommigen lijken zelfs een beetje op knuffels. Ga lekker (als jouw kind oud genoeg is) samen naar de woonwinkel en zoek iets moois uit voor zijn of haar kamer. Dit zijn drie ontzettend leuke items om de kamer van jouw kind een boost te geven. Zo heeft jouw kind een eigen, gezellige, fijne en veilige plek om te spelen en te slapen.

Over de auteur

Tom Cosyns Seobureau.be administrator